Safari Sahara terms and conditions
Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vă mulțumim pentru interesul față de Safari Sahara, rezervarea turului dumneavoastră Safari se poate face prin intermediul site-ului nostru online. Odată ce ați făcut rezervarea pachetului Safari, acesta va fi considerat că ați citit termenii și condițiile asociate cu turul dvs. Vă rugăm să discutați în detaliu termenii și condițiile înainte de a beneficia de rezervare. Ne rezervăm dreptul de a schimba/amenda orice politică, în orice moment, ținând cont de circumstanțe.

1. PREȚURI ȘI TARIFE
Politica noastră este asigurarea unei evaluări reglementare, pe lângă cazarea și rezervarea locului de preluare pe web. Planul de costuri cotat pentru pachetul turistic, pe site-ul nostru este calculat pe persoană/persoană. Aceste costuri nu includ niciun fel de bacșiș pentru lucrătorii/personalul și șoferii. Tarifele menționate pe site-ul nostru web pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă. Această creștere sau scădere se va face numai atunci când prețurile la combustibil, rata forței de muncă, tarifele de cazare sau orice tarif de transport sunt afectate economic.

2. MOD DE PLATA
În momentul ridicării, clientul trebuie să plătească integral în numerar. Clienții pot plăti și online cu cardul de credit.

3. CONFIRMARE
Când rezervați cu noi, personalul nostru de tur vă va reveni cu un e-mail de confirmare. Sunteți rugat să parcurgeți planul oferit, deoarece personalul nostru vă oferă cel mai bun plan de meci în funcție de sezon.

4. ANULARE & POLITICA DE NU PREZENTARE
4.1 Anulare
• În cazul oricărei anulări, se pot aplica taxe.
• Nu se vor aplica taxe în cazul modificării sau revizuirii planului înainte de 24 de ore.
• În cazul modificării sau anulării turului în termen de 24 de ore, se vor deduce taxele de 50%.
• În cazul modificării, modificărilor sau anulării turului cu câteva ore înainte, se vor deduce taxele 100%. Și nu vor fi returnați numerar.
4.2 Nicio prezentare
Dacă nu vă prezentați la tur, atunci toate reducerile oferite vor duce la anulare și nu vor putea fi utilizate data viitoare. În cazul reprogramării, va fi considerată vizita dumneavoastră confirmată.

5. PROCEDURI DE ANULARE
Înainte de a merge la orice anulare, vă sugerăm să citiți cu atenție regulile și regulamentele de anulare care se aplică turului Safari selectat. Pentru a anula complet sau oricare dintre activitățile rezervate, asigurați-vă că ați informat Safari Sahara despre aceasta, în caz contrar, va fi considerată ultima rezervare finalizată cu noi. Pe măsură ce generați o cerere de anulare, vă vom reveni prin e-mail sau printr-un apel telefonic, confirmând că am confirmat solicitarea dvs. și, de asemenea, dacă se aplică taxe la anulare. Safari Sahara nu este responsabil pentru nicio taxă făcută împotriva anulării sau pentru cele care nu au fost confirmate de noi.

6. ALTERĂRI DE ITINERARE
Găsirea direcției și instrucțiunile securizate în pachetul dvs. sunt susceptibile de a se modifica captivant, ținând cont de condițiile vecine/meteologice, planurile de direcție a drumului și alte lucruri legate de acesta. Daca in caz de ambiguitate puteti contacta direct managementul pentru a va oferi cea mai buna alternativa in functie de disponibilitate. Safari Sahara își rezervă dreptul complet de a efectua modificări/ajustări ușoare în program ori de câte ori este necesar, fără nicio rambursare asociată cu aceasta. În plus, nu s-ar plăti nicio despăgubire pentru incidentul oricăror dezastre naturale, cum ar fi inundații și cutremure.

7. ASIGURARE DE CĂLĂTORI
Safari Sahara nu este responsabil pentru niciun incident sau orice daune ca urmare a oricărui accident, boală, deteriorare sau pierdere a bunurilor individuale sau chiar retragerea turului. Este foarte recomandat ca Călătorul să treacă printr-o politică de protecție a călătoriei pentru a face față incidentelor neașteptate.

9. LIMITARI DE UTILIZARE A SITE-ULUI WEB
Toate materialele de pe acest site aparțin doar Safari Sahara, inclusiv logo-ul acestuia, imaginile, datele furnizate pe pachetele turistice, evaluarea punctelor de interes și alte componente importante și delicate, aparținând în întregime Safari Sahara. Sunteți de acord să nu abuzați de acest site sau de orice material în scopuri non-individuale, de afaceri sau ilegale.

    Puneți întrebări despre această activitate





    *Câmpuri obligatorii

    Termeni si conditii


      MaleFemale

      I will pay 50% by credit card and the rest in cash.I will pay full amount by credit card.

      I accept the booking terms and conditions